U gebruikt een verouderde browser. Ondervindt u problemen bij het openen van deze pagina, vragen wij uw browser te updaten of een andere browser te gebruiken.

Programma

Het inhoudelijke  programma van het congres Kansen in Krapte begint om 13 uur. Vanaf 12 uur ben je van harte welkom voor de lunch om het congres goed te beginnen. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende onderdelen van het congres.

13.00

 

Opening 

Met een hartelijk welkom voor alle aanwezigen, wat inspiratie én uitleg over de middag. We gaan nog niet alles verklappen, maar het wordt sowieso interactief en entertainend!

14.00Aan de slag

In 3 verschillende zones starten we met een korte kennismaking met je team én challenge. Vervolgens gaan we samen aan de slag met (minimaal) 2 constructieve brainstormrondes om zo tot mooie nieuwe denkrichtingen te komen voor de challenge. Jullie idee werk je op een eigenwijze manier uit en wordt beoordeeld door een expertjury. 

16.00

 

Terugblikken en vooruitkijken

In de grote zaal krijgen de zonewinnaars het podium, vertellen zij hun idee en mogen ze de prijs in ontvangst nemen. We laten ons inspireren door de kansen en maken een vertaalslag naar onze eigen praktijk.

16.30

 

Afsluiting

We sluiten het congres feestelijk af met een borrel en nog wat verrassingen...